Over HMS

 

Onderhoud en reparatie van derde,

Door de toenemende vraag om matrijzen van derde te repareren of te onderhouden hebben we per 1 mei 2012 HMS opgericht. Voorheen zaten deze diensten bij HMP.
Dergelijke service en onderhouds opdrachten moeten vaak per direct worden uitgevoerd, vanwege een geplande/wachtende productie. Door de splitsing van de activiteiten in HMS zijn we instaat de klant hierin beter van dienst te zijn met een duidelijke werkwijze en focus. 

Eigen organisatie

HMS is een apart bedrijf wat gespecialiseerd is om matrijzen te voorzien van onderhoud en reparatie. Aan de Laarakkerweg is een seperate werkplaats ingericht met een groep van all-round matrijzenmakers en proefspuiters voor snelle en efficiente verwerking van de opdrachten.

Goed uitgerust

Naast de meest reguliere bewerkingsmachines, hebben we de beschikking over een laserlasmachine en 4 spuitgietmachines. Daarmee hebben we alle kwaliteiten in eigen hand om goed onderhoud en reparaties uit te voeren. Tevens is er een 3D CAD systeem aanwezig om het probleem digitaal te bekijken en op te lossen. Met deze uitrusting kunnen we onafhankelijk en efficient de benodigde acties uitvoeren.