Over HMI


Met HMI hebben we binnen de Hendrikx groep de mogelijkheid om complete matrijzen of trajecten uit het buitenland te verzorgen. Met onze kennis van matrijzen en spuitgieten kunnen we een perfecte begeleiding bieden.  Met ons team van specialisten ontzorgen wij u als klant in de aanbesteding van de matrijzen

Behoefte

In de laatste jaren merken we bij onze klanten een toenemende behoefte in het begeleiden van bepaalde matrijsprojecten in Azie. Vaak ontbreekt het aan voldoende kennins en inzicht om het maken van matrijzen tot een goed einde te brengen en ze naar behoren in Nederland te laten produceren.

Netwerk

Om aan de bovenstaande behoefte gehoor te geven, zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met een aantal Aziatische bedrijven.
Deze bedrijven zijn specialisten in het begeleiden van kwaliteits matrijzen in Azie. Met een vast team, opererend vanuit Guangzhou, hebben we continu controle over de lopende projecten.

Garantie

Wanneer er een matrijs binnen een bepaald tijdsbestek of budget gerealisserd moet worden, kunnen wij het advies geven om de matrijs in China te laten vervaardigen.
Onze engineers zullen dan bepalen of we voor de matrijs de gestelde garanties kunnen waarborgen. Wanneer de matrijs in Nederland aankomt, wordt deze in Oisterwijk nagekeken. Tijdens deze controle wordt de matrijs gedemonteerd, gecontroleerd en weer gemonteerd. Wanneer dit gedaan is, wordt de matrijs intern proefgespoten en definitief goedgekeurd alvorens we deze naar de klant afsturen.

Project management

Onze projecten worden geleid door ervaren Nederlandse projectmanagers met veel ervaring in de productie van matrijzen. De projectmanager is verantwoordelijk voor de aansturing, de technische analyse en het contact met onze klant.