1
okt

Nieuwe vacature: gereedschapsmaker

Heb jij ruime ervaring met het samenbouwen en repareren van matrijzen? Kun je prima overweg met conventionele machines? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

Functieomschrijving

Hendrikx Matrijzen Groep is een geavanceerde gereedschapmakerij die gespecialiseerd is in het vervaardigen van matrijzen voor de kunststofindustrie. Als allround gereedschapmaker matrijzen ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen en/of repareren van matrijzen en het uitvoeren van alle voorkomende bewerkingen op conventionele machines zoals frezen, slijpen etc. 

Wij zoeken

Onze ideale kandidaat heeft een ruime ervaring met het samenbouwen en repareren van matrijzen en ervaring met hot-runners. Wij zoeken iemand die zelfstandig en oplossingsgericht is en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. 

Opleidingseisen

• Technische opleiding in de metaal
• Matrijzen voor kunststoffen A

Heb je interesse in deze uitdagende functie stuur dan je CV en motivatie naar info@hendrikx.info. Nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar e.Huyding@Hendrikx.info