Over ons

Hendrikx Matrijzen is een industriële onderneming die zich al meer dan 30 jaar toelegt in de ontwikkeling, productie, onderhoud en verkoop van matrijzen. 

In de eerste jaren na de oprichting in 1987, door Henri Hendrikx, heeft Hendrikx Matrijzen zich ontwikkeld als een betrouwbare matrijzenbouwer. De laatste 15 jaar is de matrijzenmarkt van landelijk/regionaal veranderd in een wereldmarkt. Door op de juiste manier en op het juiste moment te anticiperen op deze veranderende markt heeft Hendrikx Matrijzen zich een stevige positie in deze markt toegeëigend.

De veranderende markt zorgt ervoor dat wij ons continue moeten aanpassen om aan de vraag van de klant te kunnen blijven voldoen. Hierdoor is de organisatie, werkmethodiek en het productassortiment in de jaren veel veranderd. 

Kijkende naar het proces van matrijzen maken en de continu, veranderende markt hebben we een concept waarin we de klant  kunnen voorzien in de beste oplossingen, instappend vanuit een idee tot en met de begeleiding naar productie.