28
jan

Dribble Star by HMG

For all children that dream of a hockey career and later of becoming the new Floris Jan or Fatima, Sportivation has developed the Dribble Grip, in coopertion with HMG.

The De Dribble Gripp is a handy aid when when practising the Indian dribble, where the trick is to let the hockey stick loosely turn in your right hand. The grip of durable plastic was specially developed for the Fantastick, the children's hockeystick produced by Sportivation. Young hockey players who dream of becoming a dribble star should take a look at:

http://www.fantastick-hockey.nl/index-php/over-hockey/

 

 

16
jan

HMG in het groen

HMG draagt graag haar steentje bij in projecten die de natuur stimuleren, niet alleen wanneer het een order betreft zoals de Groasis Waterboxx, ook charitatieve initiatieven kunnen rekenen op een warm hart van HMG.

De stichting Landschap Natuur en Milieu Haaren (LNMH) heeft onlangs een Biodiversiteitsheg ontwikkeld in haar gemeente. De heg is een kunstmatig aangelegde broedplaats voor vogels, insecten en andere kleine dieren. Het idee is dat na het plaatsen van de heg de natuur zelf haar gang gaat in het creëren van een ecologisch systeem. Naast HMG hebben enkele grote partijen zoals de Rabobank en de Nationale Postcodeloterij haar bijdrage verleend. 

8
jan

HMG staat op de ESEF

ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. HMG zal er dit jaar ook zijn.

De tweejaarlijkse vakbeurs zal worden gehouden in de Jaarbeurs in Utecht van 11 tot en met 14 maart, De stand van HMG heeft al een mooie plek: hal 3, standnummer 03.B080. De toegang is voor geïnteresseerden geheel gratis. Het enige wat je er voor moet doen is jezelf even inschrijven op de site van ESEF. Dit kan ook met onderstaande link:

www.esef.nl/nl-NL/Bezoeker/Gratis-toegang.aspx

 

 

 

 

 

 

8
jan

Groasis gaat door

Met o.a. een Facebookpagina genaamd 'Green Musketeer' blijft Pieter Hoff bedenker van de Groasis Waterboxx ook in 2014 aandacht vragen voor de herbeplanting van droge gebieden.

Niet alleen de Facebookpagina maar ook het boek The Treesolution dat over de CO2 vervuiling gaat, zijn wapenfeiten van Groasis in de strijd voor behoud en herstel van de natuur. De Groasis Waterboxx is een innovatie die alweer uit 2010 stamt. HMG heeft mede in dit project geparticipeerd door de vervaardiging van de matrijzen voor haar rekening te nemen.

De eerste hoofdstukken van The Treesolution zijn gratis te downloaden op:  www.thetreesolution.com
Voor de Facebookpagina van Green Musketeer ga naar  www.facebook.com/thegreenmusketeer

 

 

12
jun

Aandacht voor ALS

Als de ontwikkeling van ons bedrijf aandacht verdient, waarom dan niet de behandeling voor een ongeneeslijke ziekte als ALS? Daar bestaat geen uitleg voor, zo dachten ook wij.

Dus besloot HMG een donatie te geven aan het project 'Kilometervreters'. Ruud van der Meijden en Roel Welten gaan proberen 500 KM in 24 uur af te leggen op de fiets. Zij hopen met dit initiatief € 5000,- in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS.

ALS is een zenuwaandoening die het functioneren van de spieren aantast. De aandoening belemmert dat signalen vanuit de hersenen bij de spieren aankomen. In het laatste stadium vallen ook de ademhalingsspieren uit. De gemiddelde levensverwachting van een ALS-patiënt is 3 jaar.

Wil jij ook doneren? Ga naar http://www.kilometervreters.net/doneer-nu/ 

 

22
apr

Sponsoring wielerploeg

Aan de start van de tourversie van Neerlands enige wielerklassieker, de Amstel Gold Race, stond vorig weekend de HMG wielerploeg in een nieuw jasje. 

De professioneel ogende tenu's deden vermoeden dat de wielerklassieker voor profrenners verreden werd. Niets was echter minder waar. Complimenten voor de gehele ploeg die met gepaste trots het HMG logo droegen.